снимка БулфотоЗа да се сложи край на политическата криза у нас,

...
снимка БулфотоЗа да се сложи край на политическата криза у нас,
Коментари Харесай

Нинова: Никога с ГЕРБ!

снимка Булфото

За да се постави завършек на политическата рецесия у нас, в идващия парламент би трябвало да има разговор. Това съобщи Корнелия Нинова откакто днес „ Българска социалистическа партия за България “ подаде документи в ЦИК, съобщи.

 

След тези избори би трябвало да сложим завършек на политическата рецесия. Въпросът е освен „ желая смяната “, въпросът е кой може да я направи, добави тя.

„ Вечният въпрос – „ с кого ще управлявате по-късно “. Както виждате, 45-ото Народно заседание беше много забавно предвид на този въпрос. Нека да оставим да минат изборите. За нас сега е значимо да продължим огромното обединяване в ляво и ляво-център въз основата на политики. След резултатите към този момент ще забележим и ще беседваме в идващия парламент, само че въпросът Ви ми дава мотив да кажа, че би било добре в идващия парламент да стартираме да си приказваме. Може да сме разнообразни, може всеки да има своя политически път, само че в името на стабилността на страната в идващия парламент да има най-малко разговор. И в случай че някой съзнателно саботира този разговор, би било зле за страната “, уточни тя.

На уточняващо запитване – даже с ГЕРБ ли, Нинова отговори: „ С ГЕРБ в никакъв случай! Казали сме го към този момент, тъй че не ме провокирайте с този въпрос. “

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР